تامین 32 هزار تن میلگرد برای مسکن ملی اراک/ورود اولین محموله به حجم ۱۵۰ تن
نادرقلی ابراهیمی، جمعه ۲۶ اردیبهشت در جریان تخلیه میلگردهای پروژه ۸۱۰۰ واحدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از نیازهای ضروری خانوادهها بحث مسکن است و متاسفانه نهضت ملی مسکن در اراک با چالشهایی روبرو شده است به همین دلیل موضوع را پیگیری و وزارت راه و شهرسازی را وارد قضیه کردیم و توانستیم فرصتهایی را برای تغییر مسیر اجرایی پروژه ۸۱۰۰ واحدی بگیریم.
وی با بیان اینکه با پیگیریهای انجام شده، تمام موانع به تدریج در حال برداشته شدن است افزود: مهمترین فرصتهایی که به صورت ملی توانستیم برای این پروژه بگیریم بحث تامین ۳۲ هزار تن میلگرد است که امروز اولین بخش از این میلگردها به حجم ۱۵۰ تن وارد پروژه شد و بخشهای دیگر نیز به مرور وارد خواهد شد و کل نیاز فولادی پروژه تامین خواهد شد.
ابراهیمی تصریح کرد: مجوزهای اولیه تامین ۱۴۵ هزار تن سیمان نیز گرفته شده و به زودی وارد پروژه خواهد شد. درخصوص وام دهکها نیز با پیشنهادی که از طریق استان مرکزی به کشور داده شد و پیگیری که توسط بنده و استاندار و مدیر کل راه و شهرسازی استان انجام شد، توانستیم مجوز وام چهار دهک را در شورای عالی مسکن برای کل کشور بگیریم و رئیس جمهور دستور اجرایی این مهم را صادر کرد.
نماینده مردم اراک با تاکید بر اینکه وضعیت شرکت کیسون به عنوان یکی از پیمانکاران پروژه ۸۱۰۰ واحدی باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود گفت: پیگیری هایی در عامل با وزارت راه و شهرسازی انجام شد منجر به این شد که در این رابطه یک گروه سه نفره برای بررسی موضوع به استان آمده و جمعبندی خود را به وزارتخانه ارائه دادند. بنده طی هفته گذشته دو مرتبه با معاون وزیر مسکن صحبت داشتم و تسریع در تعیین تکلیف شرکت کیسون را درخواست کردم.
وی اضافه کرد: سه پیمانکار دیگر پروژه، کار خود را خوب پیش میبرند و امیدواریم در زمانبندی مقرر، منازل، تحویل متقاضیان شود و امسال شاهد اسکان یکسری از شهروندان در این پروژه باشیم.
ابراهیمی ادامه داد: منابع ۳۲ هزار تن میلگرد پروژه به روشهای مختلف تامین شده و به نوعی میتوان گفت که این میلگردها کمک یارانهای دولت است که به صورت استثنا به ما داده شده است. اگر با همین روند و همتی که مسئولین اجرایی استان دارند، موارد پیگیری شود، این پروژه سرعت زیادی خواهد گرفت.
علیرضا عزیزی، مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز با بیان اینکه با تامین این میلگردها حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه کمک شده است اظهار کرد: قیمت تمام شده هر کیلو از میلگردهای تزریق شده ۲۶ هزار تومان شد در حالی که قیمت امروز هر کیلو میلگرد در بازار ۳۹ هزار تومان است که در واقع ۱۳ هزار تومان مابه التفاوت یارانهای است که دولت به مردم کمک کرده است.
وی با بیان اینکه برنامهریزی مدون و دقیقی برای پروژه انجام شده است، به صدور مجوز تامین ۳۲ هزار تن میلگرد برای این پروژه اشاره و تصریح کرد: ۲۰ هزار تن میلگرد را از طریق صندوق ملی مسکن به نتیجه رساندیم که در حال واریز مبالغ هستیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: متاسفانه بعضی از متقاضیان هنوز نسبت به تامین مبالغ خود اقدام نکرده اند و پروژه را با چالش اساسی روبهرو کردهاند. با توجه به اینکه مردم با مسائل اقتصادی مواجه هستند تا جای ممکن سعی کردیم فردی را از پروژه حذف نکنیم. خواهشم این است که امروز که شرایط برای پیشبرد پروژه مساعد شده است متقاضیان نسبت به تامین مابقی سهم آورده خود، حداکثر تلاش را داشته باشند تا وقفه ایجاد نشود.
وی در پایان عنوان کرد: وضعیت کارگاههای سه پیمانکار پروژه فعال است و فقط کارگاه شرکت کیسون فعال نیست و در حال پیگیری هستیم تا وضعیت این شرکت تعیین تکلیف شود تا پروژهها به موازات هم پیش بروند.
انتهای پیام